El mètode - Dia 1 Centre Terapèutic
Vés al contingut

El mètode
Dia 1

Tractament integral i d’autoconeixement per superar l’addicció sense recaigudes.

L’addicció manifesta un conflicte intern inconscient i sabem com ajudar-te

El nostre mètode de tractament de l’addicció es base en que l’addicció és una malaltia i com a conseqüència d’un conflicte intern. La metodologia consisteix en sessions individuals i grupals per oferir un tractament integral i d’autoconeixement per iniciar el procés de desintoxicació i de la dependència.

El nostre equip multidisciplinat format per metges, psicolegs, terapautes especialistes en dogrodependicia, educadors i fisioterapeutes t’acompanyen pas a pas i de manera personalitzada en el procés de recuperació.

L’altre pilar del nostre mètode és la família i les amistats que formen part del programa de suport a on també reben ajuda a través de sessions personalitzades i en grup. L’objectiu és enfortir les relacions per ser punts de suport.

Creiem que la recuperar dels vincles amb la la família i de les amistats més importants és el primer pas per sortir del cercle d’addiccions.

La solució és resoldre el conflicte intern a través de l’autoconeixement mitjançant la implicació i la constància.

En el centre d’ingrés de Dia 1 rebràs un tractament personalitzat i acompanyat per solucionar l’addicció i el descontrol actual.

Recuperació eficaç i complerta

El programa consta de diferents tractaments  i fases amb una  mateixa metodologia terapèutica formada per:

Fases del programa de recuperació

Desintoxicació

Atenció mèdica i especialitzada per alliberar gradualment les substàncies tòxiques del cos. Hi ha un acompanyament de suport i envoltat d’un entorn segur per reduir els símptomes de l’abstinència.

Deshabituació

Procés de creació de nous patrons de comportament a través de teràpia individual i grupal per poder anar identificant factors previs al consum i generar estratègies efectives a través d’habilitats i recursos propis.

Rehabilitació

Participació en sessions de teràpia cognitiva-conductual amb el suport d’activitats saludables i les relacions familiars per promoure un estil de vida afectiu i empoderat.

Reinserció

Integració a les rutines i entorn quotidià oferint ajuda en l’entorn laboral i social a través sessions de desenvolupament personal i d’orientació.

Seguiment

Per la recuperació a llarg termini oferim un seguiment continuat i constant d’assessorament personalitzat per revisar el progrés i facilitar les eines necessàries per als nous reptes.

La teva nova vida comença a Dia 1

Sabem com ajudar-te i et podem assegurar que el primer pas és el meu difícil: demanar ajuda