Artteràpia - Dia 1 Centre Terapèutic
Vés al contingut

Art-Teràpia

A través de la creació artística es genera un nou llenguatge d’expressió.

A través de l’art allibera emocions callades

ALTRART Associació d’Artteràpia d’Olot, és un equip de professionals que treballen amb l’Artteràpia com a mètode terapèutic i de desenvolupament del potencial humà. ALTRART està associada a GREFART (Associació professional d’artterapeutes).

En el moment que ens posem a pintar o dibuixar la nostra ment se centra i es focalitza. Busquem la manera de traçar línies, generar formes i combinar colors. En certa manera, podem dir que el món s’atura per una estona. És per això, que a través de l’expressió artístiques es pot profunditzar sense raonaments ni paraules a uns nivells més profunds de consciència i a través de la creació es crea un nou llenguatge d’expressió.

Des d’ALTRART també es promouen jornades d’Artteràpia en Salut, Educació i Comunitat que estan obertes al públic en general i s’organitzen uns Col·loquis Paral·lels sobre diferents temes d’interès social i cultura. ALTRART està associada a GREFART (Associació professional d’artterapeutes) ocupant càrrecs a la Junta Directiva. També és membre de la XEG (Xarxa d’Entitats de la Garrotxa), la XES (Xarxa d’Entitats Socials). ALTRART és també un lloc de trobada on tota persona interessada en els processos creadors, els processos terapèutics i en la seva vinculació, pot trobar propostes per poder participar, compartir i aprendre.

Contacta’ns
podem ajudar-te

“La vida és com anar amb bicicleta, per mantenir l'equilibri cal continuar pedalejant.”
Albert Einstein

CENTRE DE DESINTOXICACIÓ A GIRONA

Creus que un familiar o amic necessita ajuda?