Centre de dia - Dia 1 Centre Terapèutic
Vés al contingut

Centre de dia

Espai diari on desenvolupar les habilitats socials necessàries per a una vida plena mitjançant sessions seguiment individuals i grupals.

El dia a dia pot ser més fàcil

El centre de dia és un espai a on s’ofereix tractament i suport a totes aquelles persones que vulguin superar l’addicció. Ens centrem buscar solucions als problemes emocionals, psicològics i psiquiàtrics. Dins del programa de centre de dia hi ha diversos espais enfocats a millorar la qualitat de vida dels pacients i ajudar-los a superar les seves dificultats dins del dia a dia:

  • Sessió setmanal individual amb l’equip psicològic amb l’objectiu de brindar atenció i suport emocional als pacients.
  • Sessions diàries grupals a on als pacients comparteixen les experiències i poden interactuar. Són altament efectives per crear vincles i obtenir suport d’altres persones que estan passant per situacions similars.
  • Sessions setmanals d’Art-Teràpia. És una tècnica que utilitza diferents formes d’art per ajudar els pacients a expressar les seves emocions quan posar-hi paraules és difícil. A través de la pintura o el dibuix el pacient desbloqueja emocions i millora el seu benestar emocional.
  • Una visita amb un psiquiatre perquè el pacient pugui rebre un diagnòstic adequat i un pla de tractament personalitzat.

Els pacients del centre de dia resideixen al llarg del dia, amb supervisió terapèutica constant i en un ambient segur i acollidor per al tractament dels seus problemes.

A més, tindran accés al menjador del grup i podran fer ús de les instal·lacions del centre, la qual cosa ajuda a crear un ambient més relaxat i còmode per a la seva recuperació. També es proporciona suport a la família i/o parella del pacient perquè puguin acompanyar-lo en el seu procés de recuperació.

Contacta’ns
podem ajudar-te

“La vida és com anar amb bicicleta, per mantenir l'equilibri cal continuar pedalejant.”
Albert Einstein

CENTRE DE DESINTOXICACIÓ A GIRONA

Creus que un familiar o amic necessita ajuda?