Ambulatori - Dia 1 Centre Terapèutic
Vés al contingut

Ambulatori

És una combinació de diferents teràpies i visites a professionals de la salut mental, dissenyat per proporcionar en el pacient i en la família.

Programa intensiu i complert

El tractament ambulatori és una combinació de diferents teràpies i sessions a professionals especialistes en drogodependències i  salut mental. L’objectiu és proporcionar una atenció complerta perquè la persona rebi l’ajuda i recursos necessaris en cada fase del procés de desintoxicació. 

  • Teràpia grupal: promou l’empatia, el suport mutu i l motivació a través de l’ambient de grup. . A través de l’autoconeixement la persona coneix els seus propis recursos per desenvolupar les habilitats pròpies que li permeten afrontar a les noves situacions.
  • Sessions individuals psicològiques: permeten identificar amb una avaluació detallada de la situació de cada persona, i així podem desenvolupar estratègies efectives per superar-los.
  • Primera visita amb un psiquiatre: després d’un diagnòstic precís s’ha avalua si cal fer alguna prescripció mèdica per ajudar a controlar els símptomes i millorar la qualitat de vida del pacient.
  • Teràpies familiars i de parella, els quals són beneficiosos en el tractament inicial si les relacions interpersonals són importants pel benestar del pacient. Milloren la comunicació i comprensió entre els membres, creant un ambient més solidari.

En conjunt, aquest enfocament integrat i multidisciplinari pot ajudar els pacients a superar els reptes mentals i aconseguir una millor qualitat de vida. És important destacar que cada pacient és únic i requereix un tractament personalitzat i que, la combinació de teràpies i professionals de la salut mental, pot variar en funció de les necessitats individuals.

Contacta’ns
podem ajudar-te

“La vida és com anar amb bicicleta, per mantenir l'equilibri cal continuar pedalejant.”
Albert Einstein

CENTRE DE DESINTOXICACIÓ A GIRONA

Creus que un familiar o amic necessita ajuda?